Menari? Ternyata mamie bisa juga..

Setiap bulan Agustus, di kantor pasti sibuk dengan Acara Penerimaan Beasiswa oleh Yayasan Maruki Makassar. Yayasan ini didanai oleh Maruki Group yang merupakan head office dari kantor mamie. Sebelum-sebelumnya sih biasanya Mr. Kobayashi, owner dari Maruki Group ini selalu menyempatkan diri untuk bisa hadir secara langsung menyerahkan beasiswa untuk anak-anak yang memang perlu dibantu dari segi ekonomi untuk bisa mengenyam pendidikan. Beliau terkesan sangat menikmati moment ketika memberikan beasiswa itu secara simbolis.

Untuk menghormati dan menghargai pemberian beliau, teman-teman dikantor berusaha memberikan persembahan yang menarik agar beliau merasa senang. Diantaranya ada yang menari bon odori, tarian tradisional Jepang, nyanyi lagu “Kanpai”, walaupun gak ada acara mabuk-mabuknya . Apalagi mamie, beserta beberapa teman ‘nekat’ untuk mempersembahkan tarian “Sulawesi Pa’rasanganta”. Intinya sih memperkenalkan budaya kita, karena sebelum-sebelumnya kita-kita dah maksain diri jadi orang Jepang, pake yukata sampe nyanyi lagu Jepang

Bermodalkan tingkat percaya diri yang sangat tinggiakhirnya kami bisa juga tampil. Walaupun amatiran, dan latihannya juga marathon, penampilan menurut ibu guru tari kami katanya “Bagus!!!”

Gak sia-sia deh latihannya, ternyata mamie bisa juga nari yah, malahan ketagihan. Ini mamie lagi belajar tari “Bosara”, mau dibawa ke Jepang deh.. biar ntar kalo ada kesempatan mamie tampil lagi.. *huuuuahhhh narsis kumattttttt gak bisa diobatin nih*

20 thoughts on “Menari? Ternyata mamie bisa juga..

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

  2. Пин Ап предлагает привлекательные бонусы и акции, чтобы дать игрокам дополнительные шансы на выигрыш. С высокими процентами выплат вы сможете наслаждаться играми и повысить свои шансы на выигрыш.

    asahihoikuen.net

  3. Its like you read my mind! You seem to grasp so much about this, like you wrote the guide
    in it or something. I think that you simply can do with some
    % to drive the message house a little bit, however instead of that,
    that is magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

  4. I’m very pleased to find this website. I wanted to thank
    you for your time for this particularly fantastic read!!
    I definitely appreciated every bit of it and i also have you bookmarked to see new information in your blog.

  5. After checking out a handful of the blog articles on your web page,
    I really appreciate your way of writing a blog. I saved it
    to my bookmark website list and will be checking
    back soon. Please check out my web site too and let
    me know what you think.

  6. Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The total glance of your site is fantastic, let alone the content material!
    You can see similar here ecommerce

  7. Today, I went to the beach front with my children.
    I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
    ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
    her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

    I saw similar here: Najlepszy sklep

  8. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
    Optimization? I’m trying to get my blog to
    rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Thanks! You can read
    similar article here: Dobry sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *