>Ketenangan itu dimana yah?

>Hhh… karena sumpek mamie memutuskan ‘cuti’ dari keseharian…yah pekerjaan.. yah keluarga. Pokoknya ‘bertapa’ gitu dah.. Temen mamie aja ngusulin sampe ke Aa gatot *tapi bukan yang ditempati para artis itu ๐Ÿ˜€ Aa gatot polantas hehehe temen mamie* wah kesannya gitu banget deh pokoknya mamie harus ‘run out’ from the rutinity.

Akhirnya dengan kesan ‘tiba-tiba’ mamie cabut dari rumah dan kantor. Satu yg mamie dapatkan adalah semua orang sangat pengertian dan sayang sama mamie. Boss aja bilang.. Take a rest and have fun with your vacation. *padahal dadakan lho* temen2 jg gitu apalagi memberku.. They all ok. Thanks guys dan yang pasti misua yg ‘rela’ take over kerjaan aq sebagai ibu RT di rumah.. Thank you darling

Nah begitu tiba ditempat dengan harapan bisa refresh.. Oh God dapat persoalan baru. Rupanya my mom ada masalah sama mantunya alias kakak iparku yg gak mungkin aq ceritain detail. Mungkin juga karena salah paham.. Yeah I hope so.

Wah mamie akhirnya mikir.. Emang ternyata selama hidup masalah gak akan berhenti melingkupi kita. Mamie dengan tujuan untuk ‘nyantai’ yang ada another problem, walaupun gak melibatkan mamie secara pribadi tapi toh berpengaruh juga.

Right!!! Semuanya tinggal bagaimana cara kita menghadapinya. Dan ketenangan yang mamie cari bukannya ada disuatu tempat tertentu tapi ternyata ada sama mamie, cuma ngak ‘realise’ aja. Yah akhirnya mamie rubah deh tujuan mamie taking this holiday. Tujuannya yang tadinya mencari ketenangan berubah jadi menenangkan orang lain. Mmmmm got the point is it? Make your life useful. Untuk ketenangan sendiri pasti ada sama kita. Dan kalo dah dapat share ketenangan itu ke orang lain.

“Mamie….Jangan selalu melihat ke dalam diri saja.. Orang2 diluar mungkin lebih membutuhkan”. Thanks God… Untuk pencerahan ini ๐Ÿ™‚

314 thoughts on “>Ketenangan itu dimana yah?

  1. Howdy this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or
    if you have to manually code with HTML. I’m starting
    a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get
    advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  2. Congratulations on your incredible gift for writing! Your article is an engaging and enlightening read. Wishing you a New Year full of achievements and happiness!

  3. khasiss.com
    Zhu Zhixiu๋Š” “๋ฌธ์ œ์˜ ํ•ต์‹ฌ์€ ์—ฌ๊ธฐ์— ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค. “๋ผ๊ณ  ๋ฌด๊ด€์‹ฌํ•˜๊ฒŒ ๋งํ–ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค.

  4. Wow, wonderful weblog structure! How long have you
    ever been running a blog for? you make running a blog look easy.
    The whole glance of your site is great, as neatly as the content material!
    You can see similar here ecommerce

  5. donmhomes.com
    ็ด ๆ™ดใ‚‰ใ—ใ„่จ˜ไบ‹ใงใ—ใŸใ€‚ใ„ใคใ‚‚ๆ–ฐใ—ใ„ใ‚คใƒณใ‚นใƒ”ใƒฌใƒผใ‚ทใƒงใƒณใ‚’ใ‚ใ‚ŠใŒใจใ†ใ€‚

  6. donmhomes.com
    ้ฉšใใปใฉ่ฉณ็ดฐใชๅˆ†ๆžใงใ€้žๅธธใซๅฝน็ซ‹ใกใพใ—ใŸใ€‚ใ‚ใ‚ŠใŒใจใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™๏ผ

  7. PBN sites
    We’ll establish a system of private blog network sites!

    Pros of our PBN network:

    We execute everything so google DOES NOT comprehend THAT this is A private blog network!!!

    1- We acquire domains from separate registrars

    2- The primary site is hosted on a virtual private server (VPS is fast hosting)

    3- Other sites are on distinct hostings

    4- We assign a distinct Google profile to each site with confirmation in Google Search Console.

    5- We make websites on WordPress, we do not use plugins with assistance from which Trojans penetrate and through which pages on your websites are produced.

    6- We refrain from repeat templates and employ only exclusive text and pictures

    We never work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

  8. geinoutime.com
    Hongzhi ํ™ฉ์ œ๋Š” ์ดํ•ดํ•˜์ง€ ๋ชปํ–ˆ์ง€๋งŒ ๋‚˜์œ ์ผ์ด ์ผ์–ด๋‚ฌ๋‹ค๋Š” ํฌ๋ฏธํ•œ ๋Š๋‚Œ์ด ๋“ค์—ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค.

  9. bestmanualpolesaw.com
    Fang Jifan์€ ๊ฒ์— ์งˆ๋ฆฐ ์–ผ๊ตด๋กœ “์ƒ‰์ƒ์ด ๋„ˆ๋ฌด ๋งŽ์ง€ ์•Š์€ ๊ฒƒ ๊ฐ™์•„์š”. “๋ผ๊ณ  ๋งํ–ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *